Екшън в София след ПТП, стигна се до бой (СНИМКИ)

https://crimes.bg/inczidenti/ekshan-v-sofiya-sled-ptp-stigna-se-do-boy-snimki/27215 Crimes.bg
Екшън в София след ПТП, стигна се до бой (СНИМКИ)

Леко ПТП на бул. Симеоновско шосе в столицата е предизвикала скандал между шофьорите, който е прераснал дори в сбиване. За инцидента сигнализира свидетел, който се е озовал случайно на мястото.


Ударените коли са Фиат и Фолксфаген, като ударът е отзад на Фиата и вероятно се касае за неспазване на дистанция от страна на другия водач. Няма данни за пострадал.


Щетите по автомобилите са малки, но това не е попречило ситуацията да ескалира и нервите на участниците да не издържат и да си разменят по няколко удара.


Свидетелят на неприятната сцена сподели, че един от участниците е чужденец от Азия. Другият е бил с жена си в колата.


Не се знае дали органите на реда са уведомени и дали се а се отзовали на мястото.


В същото време черната статистика за страната няма край и днес – един човек е загубил живота си, има 17 ранени при 13 тежки катастрофи само за изминалото денонощие.


От МВР съветват шофьорите да шофират внимателно и да имат предвид зимния сезон, който предполага по-малка видимост, кратък ден, хлъзгави участъци и други.


Препоръките към пешеходците са да пресичат само на обозначените места, а нощно време да имат светлоотразителни елементи по дрехите си.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.