Бурята потопи яхтата на Полихрон Луков (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

https://crimes.bg/inczidenti/buryata-potopi-yahtata-na-polihron-lukov-galeriya-snimki/27681 Crimes.bg
Бурята потопи яхтата на Полихрон Луков (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Бурята, която вилня тези дни по родното Черноморие, не само е помляла яхтата на Полихрон Луков, а направо я е потопила.


Припомняме, че той бе задържан преди няколко дни заради заповед на властите в Австрия заради измами в особено големи размери.

Оказва се, че сякаш тези проблеми не са му достатъчни на главата, ами Полихрон Луков, познат като поморийският Остап Бендер, е останал и без яхта.


Оказва се, че кармата изпревари действията на КПКОНПИ, които трябваше да се заемат с конфискацията на яхтата и бурното море по време на страшния щорм в Анхиало я е потопило в съботния следобед.

За поморийци това бе истинска сензация и те не пропуснаха да снимат процеса на потъване на луксозния плавателен съд.

За потъналата вече яхти се носят легенди за многобройните среднощни запои.


Припомняме, че Луков бе задържан при акция на ГДБОП, след като стана ясно, че се е представял за дипломат от Сейнт Китс енд Невис – държава в Австрия. От измамените той прибирал колосални суми, срещу които уж щял да им издаде паспорти и да им помогне в придобиването на гражданство.


Предстои по искане на Австрия, Полихрон Луков да бъде екстрадиран във Виена. У нас той е със самостоятелна мярка „задържане под стража“.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.