България осъмна с нова трагедия

https://crimes.bg/inczidenti/balgariya-osamna-s-nova-tragediya/27565 Crimes.bg
България осъмна с нова трагедия

Страната ни осъмна с нова трагедия.


Жестоко меле се е случило на пътя Русе-Разград, отбелязват от полицията в Разград.


Сблъсъкът е станал броени минути след 4 ч. днес на входа на с. Осенец откъм Русе. Камион с прикачено полуремарке (празна цистерна) напуснал пътното платно на ляв завой, в резултат на което се ударил последователно в три стълба от електропреносната мрежа.


Според първоначалните данни до сблъсъка се е стигнало, тъй като водачът – 61-годишне мъж, е заспал зад волана. В резултат на сблъсъка на място е издъхнал вторият шофьор на цистерната, който се возил в кабината – мъж на 73 години.


Движението в района на катастрофата е било регулирано от служители на Пътна полиция, тъй като се е осъществявало в едното платно заради разлива на гориво.

По случая е образувано досъдебно производство.


По последна информация при вчерашната катастрофа, която се случи край с. Младежко, са пострадали общо шестима човека, сред които и две деца – 12-годишно момиче и 9-годишно момче. Всички пострадали са настанени в лечебно заведение с различни фрактури и тежест на фрактурите. Добрата новина е, че животът на нито един от тях не е в риск.

Източник: blitz.bg



Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.