Автомобил се заби в спирка на градския транспорт

https://crimes.bg/inczidenti/avtomobil-se-zabi-v-spirka-na-gradskiya-transport/27855 Crimes.bg
Автомобил се заби в спирка на градския транспорт

Автомобил се е забил в спирка на градския транспорт.


Инцидентът е от Велико Търново и се е случил около полунощ.


Камерите за видеонаблюдение, монтирани на общината са заснели произшествието, което бе разпространено светкавично в социалните мрежи.


От кадрите се вижда как въпросният автомобил се движи покрай сградата на общината, когато изведнъж навлиза в лентата за насрещно движение, качва се на тротоара и последователно събаря стълб на уличното осветление, три дървета и накрая се забива в спирка на градския транспорт.


За щастие предвид времето, в което се е случил инцидентът на мястото не е имало хора, в противен случай вероятно щеше да има жертви, коментират местни жители.

От разказа на Калоян Георгиев стана ясно, че възрастен човек отворил вратата на автомобила, за да може шофьорът да си поеме въздух, тъй като лицето му било затиснато от еърбега. След това бил изваден от автомобила и откаран по спешност в лечебното заведение в града.


Д-р Александър Ватев от Спешна помощ към" МБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" е категоричен, че 20-годишният шофьор е изкарал късмет. Той допълва, че състоянието му е умерено тежко, с доста наранявания по тялото.

Пробата му за алкохол с дрегер е отрицателна.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.