Славена Вътова доказа народната мъдрост, че като прибереш к*рва, комшиите са ти баджанаци

https://crimes.bg/analizi/slavena-vatova-dokaza-narodnata-madrost-che-kato-priberesh-krva-komshiite-sa-ti-badzhanaci/43088 Crimes.bg
Славена Вътова доказа народната мъдрост, че като прибереш к*рва, комшиите са ти баджанаци

Близки на финансовия аферист Юлиян Цолов недоумяват с кой акъл пак се събра с бившата проститутка, обредила половин София 

Великденските празници минаха под “благата вест”, че вехтата “Мис България” 2006 г. Славена Вътова се е прибрала безславно при мъжа си, международният валутен спекулант Юлиян Цолов, след като е била позорно натирена от младия си любовник - пропрезидентския политолог Слави Василев. Навръх Разпети петък, когато вярващите прекарват в уединение и скръб за страданията Христови, развратницата дефилира с гол пъп и тесен клин в столичен мол, в комплект със законния си съпруг и двете им дъщерички. 

 

Появата им отприщи порой сплетни как Славена се принудила да напусне младото лъвче след като баща му, прокремълският олигарх Васил Василев поставил ултиматум, че ще врътне кранчето ако не разкара парясницата. Собственикът на бившия завод “Мраз” бил подложен нанечувани унижения от приятели и бизнес партньори, които през ден му напомняли, че са си поръчвали новата “снаха” от каталог за вип проститутки. Консервативният предприемач бил принуден ежедневно да слуша за перверзните креватни иширети, които никаквицата въртяла на всеки, способен да й плати четирицифрена сума. Чашата на търпението му преляла и той настоял Слави да й посочи вратата ако иска политическа кариера. Амбициозното синче не чакало втора покана и с лекота било шута на моделката, която вече без друго му била досадила с празноглавието и претенциите си. 

 

Изправена пред угрозата да остане без свежи пари за шопинг и пластични интервенции, разпоретината пресякла по чехли баровската улица “Оборище” и с подвита опашка допълзяла в семейното гнездо, което апропо е само на няколко крачки от дома на Василев-младши. Смазаният от раздялата Юлиян приел радушно неверницата и охотно разтворил портфейла си за поредните й прищявки. 

 

Скандализираните му авери недоумяват как е възможно врял и кипял мъж, трошил пачки по най-горещите световни красавици във Флорида и Лос Анджелис, делял яхти с претендентки за Мис Вселена, да загуби ума си по треторазрядна старлетка от Смядово, която му сложи рога пред цяла България…. с комшията от съседния блок. И се чудят дали финансистът, измислил една от най-грандиозните финансови измами на века (заради която прочее търка наровете в американски затвор) не се притеснява, че жена му утре може да отвори крака пред следващия съсед, почукал на вратата им за сол или за wi-fi паролата, да речем. Защото старите хора са казали, че едно куче като се научи да яде л**на, отказване няма. От проститутка трудно ще излезе порядъчна съпруга, защото бивши няма. Това не е професия, а състояние на духа. Убеждение у селските девойчета, че с някои части от анатомията (предимно от кръста надолу) могат да си оправят живота без да са прочели и една книга. Какъв ли пример ще даде Вътова на двете си невръстни дъщерички, които зарязва без всякакъв свян за да чеше нечестиви красти из махалата, се питат обитателите на консервативния елитен квартал, които до сега не бяха ставали свидетели на подобно морално падение. Те искрено съжаляват младия Юлиян, че няма подкрепата на мъдър баща като Васил Василев, който от рано да му покаже къде е мястото на уличниците и с каква жена се продължава родословното дърво. Защото народът не напразно е казал, че като прибереш к*рва, комшиите ще са ти баджанаци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.