СКАНДАЛ! ИЗПОЛЗВАЛ ЛИ Е КИРИЛ ПЕТКОВ НЕЗАКОННИ ЧАСТНИ ФИРМИ, КОИТО ДА ПОДСЛУШВАТ И СЛЕДЯТ СЛАВИ ТРИФОНОВ, КОРНЕЛИЯ НИНОВА, МУСТАФА КАРАДАЙЪ, РУМЕН РАДЕВ И ИВАН ГЕШЕВ?

https://crimes.bg/analizi/skandal-izpolzval-li-e-kiril-petkov-nezakonni-chastni-firmi-koito-da-podslushvat-i-sledyat-slavi-trifonov-korneliya-ninova-mustafa-karadaya-rumen-radev-i-ivan-geshev/28512 Crimes.bg
СКАНДАЛ! ИЗПОЛЗВАЛ ЛИ Е КИРИЛ ПЕТКОВ НЕЗАКОННИ ЧАСТНИ ФИРМИ, КОИТО ДА ПОДСЛУШВАТ И СЛЕДЯТ СЛАВИ ТРИФОНОВ, КОРНЕЛИЯ НИНОВА, МУСТАФА КАРАДАЙЪ, РУМЕН РАДЕВ И ИВАН ГЕШЕВ?

Кирил Петков в безизходица от създадената ситуация. Харвардския премиер подслушва с нелегален софтуер коалиционните си партньори и висши държавни фигури с помощта на частни фирми !          Вече няколко седмици в ГДБОП и ДАНС се върти оперативната информация затова, че Кирил Петков  с помощта на частна фирма, която осъществява напълно незаконна дейност по подслушване и проследяване, следи коалиционните си партньори Слави Трифонов, Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ, както и Иван Гешев и президента Румен Радев.          В шпионския скандал участват и Калоян Икономов от Продължаваме промяната, който е и член на комисията по Вътрешна сигурност  при НС и небезизвестния Атанас Атанасов от Да България. Именно те са координаторите на спускане на задачите от Петков към фирмата, която трябва да следи и записва всяка стъпка на елита.          Близки до редакцията, които са запознати с дълбоко пазената информация твърдят, че Кирил Петков използва услугите на шпионската фирма на масона Стоян Станков (суверенен командир на Върховен съвет 33 и последна степен на Шотландския ритуал).          Всички срещи по координиране на задачите, които Атанас Атанасов лично е спускал на Станков ставали в къщата на Станков в столичното село-квартал на София, Чепенци. Фирмата на Станков прикрита зад охранителна дейност -охраната на различни обекти в София е наела бивши служители на МВР, както и на бившите ДОИ, СДОТО, сега и ДАТО за да следят поръчаните от Кирил Петков хора, както и да ги подслушват с помощта на софтуер подобен на Pegasus.  Всяка седмица, Стоян Станков се среща лично с Кирил Петков, където му предоставя събраната от неговите хора информация.  Линията по която работи шпионската схема е да бъдат събрани колкото е възможно повече компромати в това число и начина на живот на Станислав Трифонов, Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ с което при необходимост да бъдат изнудвани от харвардските специалисти. Наглостта на Петков е стигнала до там, че буквално да поръча президента Радев и Иван Гешев в списъка с хората, които трябва фирмата на Станков да следи. В схемата участва цял арсенал от настоящи служители на НСО, които много предпазливо наблюдават действията на президента и предават срещу подобаващо заплащане информацията на вече бивш охранител на Радев, който е близък до екипа на Станков. Иван Гешев пък бил следен от хора, които се мотаели в района около съдебната палата и наблюдавали движението му. За да бъде ефективна дейността на Станков, същият е закупил от чужда компания занимаваща се с нелегален софтуер цял арсенал от насочени микрофони и програми, чрез които дистанционно да бъде проникнато в комуникационните системи, които се използват от набелязаните обекти.
Неминуемо стратегията на Кирил Петков не е нещо ново в шпионския свят, но до колко същата е законоваимайки предвид идеите и лозунгите, които Петков прокламира наляво и надясно е въпрос на преценка на обществото и проблем на българската прокуратура.          Оперативни служители от ГДБОП шушукат помежду си затова, че Станков е натоварил най-доверените си хора да следят и записват публичните фигури, като договорката му със Петков е да бъде овладяна от Станков и хората около него НСО и Министерство на транспорта в замяна на добрата работа.          Не ясен до момента остава и мотива на Атанас Атанасов във връзка с участието му в поредния скандал, което е типично за него. Вероятно поради това, че той и Калоян Икономов имат пълен достъп до системите на вътрешното министерство и са особено близки с Бойко Рашков е и тяхното участие.           Въпросът е сега, когато Слави Трифонов се отказа от мръсната игра на Кирил Петков, „Дали и кога, Кирил Петков ще започне да вади компромати и материали свързани с Трифонов за да го уязви?“, както и не е ли използвал събраната напълно незаконно информация за да осигури подкрепата за потъващото си правителство и на Корнелия Нинова.          Дали българската прокуратура ще остане безучастна и ще наблюдава и това- предстои да разберем.

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.