Жестокият убиец от Петрич, затрил жена си, бил тих и кротък гладач

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/zhestokiyat-ubiec-ot-petrich-zatril-zhena-si-bil-tih-i-krotak-gladach/33915 Crimes.bg
Жестокият убиец от Петрич, затрил жена си, бил тих и кротък гладач

38-годишният Васил Методиев арестуван за убийството на жена си Вишна в Петрич, последно е работил в пералня в бургаския ж.к.“Меден рудник“. Васил сам се предаде на полицията, след като в събота вечерта уби съпругата си по изключително мъчителен начин, заради това, че я спипва с любовник – възрастен грък от съседно село. По време на гледането на мярката в Благоевградския окръжен съд Васил само съобщи, че има постоянна работа като гладач, но никъде не стана ясно къде точно работи, съобщава „Флагман”.Негови колеги от Бургас разкриха, че до преди няколко дни са работили заедно с Васил Методиев. „В петък той си взе няколко дни почивка и тръгна за Петрич. Каза, че отива за рождения ден на жената. Разбрахме какво се е случило в понеделник, когато идваха полицаи да ни разпитват за него“, разказаха колеги на Васил от пералнята.„Не можем да повярваме, че е сторил нещо подобно. Беше толкова тих, спокоен човек. Ако не го заговориш няма да ти каже дума. Няколко месеца всеки ден се виждах с него и всеки ден се разминавахме безмълвно“, каза жена от химическото чистене.Васил започнал работа там преди два месеца. Живеел в ж.к.“Меден рудник“ и всеки ден идвал със стар автомобил с вишнев цвят и благоевградска регистрация. Договорът му бил до края на летния сезон, разкриха от фирмата. При наемането досието му било безупречно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.