Започна делото срещу ромите, жестоко убили Борислав Райнов преди две години

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/zapochna-deloto-sreshtu-romite-zhestoko-ubili-borislav-raynov-predi-dve-godini/34524 Crimes.bg
Започна делото срещу ромите, жестоко убили Борислав Райнов преди две години

Започна делото срещу ромите, жестоко убили с винкели и пръти 24-годишния Борислав Райнов преди две години и четири несеца в столичния ж.к. "Овча купел". Майката на загиналия мъж заяви, че доживотната присъда е малко наказание за тримата отговорни - Здравко Димитров, Траян Георгиев и Трайко Филипов. Четвъртият виновник - Славчо Димтров, се самоуби през 2011 година в килията си.Обвинението гласи, че мъжете са умъртвили Борислав Райнов по особено жесток начин. Те са му нанесли тежки телесни повреди с винкели, дървета, камъни, дръжка от лопата и части от дограма на прозорец по тялото и главата, вследствие на които мъжът е починал. Според прокуратурата Райнов е изпитвал болка от началото до края на побоя. Пребитият млад мъж се е молел на нападателите да го оставят жив, но те са продължили да го налагат.Причината за смъртта на Боби е нелепа. Заради свада, възникнала между негов приятел и група роми в ж.к. "Овча купел", той е жестоко нападнат и убит.Няколко дни след убийството му , група младежи се събра пред парламента с настояване незабавно по случая да започне разследване.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.