Заплита ли се мистерията с убития полицай на границата?

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/zaplita-li-se-misteriyata-s-ubitiya-policay-na-granicata/27383 Crimes.bg
Заплита ли се мистерията с убития полицай на границата?

Република Турция информира българските власти, че вече са задържани предполагаемите убийци на българския полицай. Задържаните за жестокото престъпление са двама и са братя. Те са открити и арестувани от жандармерията.


Те са известни на правоохранителните органи в южната ни съседка. Според криминалните регистрации, които имат до момента, те се занимават с всякакъв тип кражби на територията на Турция.


Любопитното е, че турските служби не разполагат с данни двамата да имат съпричастност към трафика на хора. След залавянето им, те са конвоирани до Одрин, а също така са им извършени и медицински прегледи.


По информацията до момента са застреляли полицая с пушка.


Появиха се противоречиви сведения, според които са открити и гилзи от ловна пушка на територията на България в близост до трагичния инцидент. Това, ако е истина поставя много въпроси и е възможно изцяло да промени хода на разследването и версиите до момента.


Според зам.-главния прокурор се работи основно по версии – трафик на мигранти и международен наркотрафик. Водеща към момента за разследващите органи е втората, като не се изключва и вариант отмъщение от страна на трафикантите, заради пресечени бизнес интереси.


Експерти споделят, че такова нещо не се е случвало през изминалия половин век.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.