Заловиха непълнолетен варненец, откраднал автомобил и избягал от вкъщи

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/zaloviha-nepalnoleten-varnenec-otkradnal-avtomobil-i-izbyagal-ot-vkashti/36216 Crimes.bg
Заловиха непълнолетен варненец, откраднал автомобил и избягал от вкъщи

Служители на сектор "Пътна полиция" установиха 14-годишен водач на противозаконно отнет лек автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.Вчера на пътя Велико Търново – Варна пътни полицаи забелязали спрян в района на бензиностанция лек автомобил "Нисан", с видимо непълнолетен водач.При извършената проверка е установено, че возилото се управлява от 14-годишно момче от Варна.То е обявено за издирване, като напуснало дома си. Автомобилът също се издирвал от служители на 04 Районно Управление - Варна, като противозаконно отнет от 26 август.Автомобилът е иззет. Момчето е настанено в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Горна Оряховица. Работата по случая продължава в полицейското управление във Варна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.