Убитият в "Лозенец" е данъчен служител! Нападнали го с чук и нож! Двама са задържани

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/ubitiyat-v-lozenec-e-danachen-sluzhitel-napadnali-go-s-chuk-i-nozh-dvama-sa-zadarzhani/36182 Crimes.bg
Убитият в "Лозенец" е данъчен служител! Нападнали го с чук и нож! Двама са задържани

53-годишният мъж, който е бил убит вчера, е служител на данъчната служба в столичния район "Витоша", предаде БНР.Убитият, който е компютърен специалист в данъчната служба, бе открит мъртъв в апартамент в столичния квартал "Лозенец", както ПИК съобщи. Друг мъж бе открит в съседна стая ранен.По неофициална информация нападението е било извършено с нож и чук.Предполага се, че става въпрос за скандал между нападателите и жертвата, прераснал в побой и убийство.Днес служители на "Криминална полиция" обикаляха адреси в столичния квартал "Лозенец", за да търсят допълнителни улики и информация за престъплението.Полицаи от София са задържали двама мъже, чиято съпричастност към извършеното тежко криминално престъпление се изяснява, съобщиха от пресцентъра на МВР. Провеждат се процесуално-следствени действия под надзора на прокуратурата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.