Тях самотата не ги плаши! Самодостатъчни са си

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/tyah-samotata-ne-gi-plashi-samodostatachni-sa-si/39249 Crimes.bg
Тях самотата не ги плаши! Самодостатъчни са си

Тях самотата не ги плаши, дори напротив

Трудно е да си представим, но има зодии, които обожават да са сами. Периодично мнозина мечтаят да останат сами със себе си, но само някои, не се страхуват да прекарат целия си живот в самота.

Според астролозите, тези зодии предпочитат повече да са сами, отколкото да си имат компания:

Телецът влиза във всяка връзка внимателно, претегляйки всички плюсове и минуси и внимателно подбирайки съмишлениците си. Телецът трудно приема критиката и несъгласието с неговата гледна точка, затова често избягва близката комуникация и дори предпочита да работи сам.

Телецът е един от най-независимите и самодостатъчни знаци. Той е ясно изразен интроверт, който се справя добре без половинка.

Козирозите избират половинката си внимателно и се фокусират повече върху комфорта, отколкото върху емоциите. Ако на този земен знак му е неприятно с даден човек, той ще прекара страхотно време сам.

Козирогът е амбициозен и си поставя и доста амбициозни цели. Той често мисли, че именно отношенията му пречат да се движи напред с правилната скорост.

За Везните е много важно партньорът им да споделя своите възгледи и хобита. Ако намерят такъв човек, те се сближават без колебание.

Ако съвпадението не се случи, те се чувстват чудесно сами със себе си.

Те обичат да живеят за своето собствено удоволствие и не са готови да жертват собствените си интереси в името на другите.

Скорпионът обича да използва свободното си време за себе си. Дори когато се влюбва, няма нужда постоянно да бъде близо до обекта на страстта си.

Това не означава, че той прави всичко сам, просто не обича близката и честа комуникаци.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.