Три коли пламнаха в Благоевград през нощта - подозират враждуващи групи

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/tri-koli-plamnaha-v-blagoevgrad-prez-noshtta-podozirat-vrazhduvashti-grupi/36253 Crimes.bg
Три коли пламнаха в Благоевград през нощта - подозират враждуващи групи

3 автомобила пламнаха тази нощ на територията на Благоевград. Колите са собственост на членове на враждуващи групи, които от около месец палят автомобилите си един след друг, съобщава struma.com.Полицията е на крак, пристига подкрепление в помощ на местните криминалисти. Преди дни пламна автомобилът на племенника на безследно изчезналия Кирил Цветонов-Буята - Мирослав Х.Дни по-рано запалиха колата на дядо му, дни преди това пламна лек автомобил собственост на дъщерята на известния ресторантьор Красимир Николов, собственик на механа "Воденицата", където преди години той бе в съдружие с Буята, а в последствие дяловете му наследи неговата жена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.