Тодор Петров със скандална версия за 5-те промила алкохол

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/todor-petrov-sas-skandalna-versiya-za-5-te-promila-alkohol/28324 Crimes.bg
Тодор Петров със скандална версия за 5-те промила алкохол

33-годишният Тодор Петров, който бе хванат да шофира с рекордното количество от 5.11 промила алкохол, ошашави всички със скандалната версия, която изкара по случая.




Магистратите решиха, че Тодор остава в ареста, тъй като има обосновано предположение за авторство. Полицейският патрул, спрял го за проверка разкрива, че мъжът се държал неадекватно, погледът му бил блуждаещ и говорил несвързано.


Петров сам разкрил, че е взимал и канабис, но пък категорично отхвърлял обвинението, че е пил алкохол.

Версията, която представи пред съда хвърли всички в шаш. Той твърди, че преди да бъде спрян от пътния патрул, изплакнал устата си с вода за уста. Дори той самият бил останал шокиран от резултатите на дрегера.


Категоричен е, че не употребява алкохол. Признава обаче, че взема медикаменти, имащи съотношение на канабис, но в същото време не са забранени от закона.

Според съда, Петров е с висока обществена опасност и има риск да извърши ново престъпление, ако бъде освободен. Поради тази причина определението е окончателно и не подлежи на обжалване.


Вчера пък репортер на Нова тв стана свидетел на спрян от пътните полицаи пиян шофьор, който возел до себе си бременна жена. Тази случка дори изкара извън релси водещия на сутрешния блок на медията Виктор Николаев.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.