Тези зодии не бива да са длъжници на банките!

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/tezi-zodii-ne-biva-da-sa-dlazhnici-na-bankite/39207 Crimes.bg
Тези зодии не бива да са длъжници на банките!

Помислете добре, ако теглите дългосрочни кредити

За да поемете дългосрочни финансови задължения, е редно да помислите много внимателно.

За някои хора тегленето на кредит е еквивалентно на слагане на окови или пускане на котва.

Астролозите твърдят, че има няколко зодиакални знака, които не е добре да се обременяват с тегленето на кредити, а да изчакват максимално или да се надяват на шестица от тотото.

Овните не могат да носят тежкия товар на кредита за дълго време. Тези хора са много раздразнителни и резките промени в настроението, могат да доведат и до взимането на резки и необмислени решения. 

Овните не са свикнали, че материалните им ресурси могат да са недостатъчни. Тази мисъл ги измъчва, но не е умно да стават длъжници, а просто да свият разходите си.

Овните трябва да са много внимателни към молбите на приятели за заеми. Не случайно хората са казали, че парите развалят приятелството.На Близнаците направо им е забранено да взимат заеми. Те не са способни да ги погасяват, постоянно отлагат това бреме. Те са непостоянни, не винаги достатъчно уверени и подобни окови биха ги съсипали.Представителите на този знак може да се чувстват зле от факта, че не живеят така богато, както им се иска, но ще се наложи да свикнат.

Те могат да погасяват малки заеми, но ако се решат на дългосрочен кредит, ще съжалят жестоко.Водолеите не са хора, които биха поели такава отговорност, без да знаят какво точно може да им се случи утре. Мисълта, че са длъжници някого му би човъркала отвътре и би разбила психиката им.Водолеите са хора, които обичат свободата, чувството за независимост, неограничените възможности, а финансовите задължения сякаш ги приковат към земята. Това ще ги направи по-тъжни, пише jenata.blitz.bg

 


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.