Те търсят любов извън семейното ложе!(Кои са тези зодии)

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/te-tarsyat-lyubov-izvan-semeynoto-lozhekoi-sa-tezi-zodii/39360 Crimes.bg
Те търсят любов извън семейното ложе!(Кои са тези зодии)

Ново проучване разкрива кои зодии кръшкат най-често

 

Според сайта AshleyMadison.com., който е  извършил изследване при над 17 милиона потребители, които били семейни, се установили любопитни подробностни.

 

Най-шавливи сред мъжете се оказали представителите на зодия Риби. Дамската част пък, която прескачала семейното ложе, дължи първенството на жените от зодия Близнаци.

 

Според астросекзолозите мъжете от зодия Риби за топ кръшкачи заради някои черти в своя характер.

 

Те притежават невероятно въображение и развихрена фантазия, която кара любопитството им да остане незадоволено. Именно заради тези качества на нрава им, тези мъже не остават верни на половинките си, а винаги имат любовни авантюри извън семейното ложе.

 

Най-верните сред зодиакалните знаци са мъжете Скорпиони и жените Везни, показва още изследването. Везните са абсолютно верни и отдадени на партньора си. И от двата пола.

 

Страстните мъже от зодия Скорпион бързо се влюбват, но ако връзката не е интензивна и е скучна, те по-скоро ще си тръгнат, но няма да изневерят, твърдят специалистите.


Ето какво показват резултатите от проучването на сайта по отношение на връзката зодиакален знак и изневяра:

Мъжете зодия Водолей изневеряват най-често след Рибите

 

Жените кръшкат най-често на мъже зодия Телец. 

 

След Близнаците, жените зодия Овен е най-вероятно да не останат верни на половинките си.

 

Мъжете зодия Овен и жените зодия Дева са „най-лоялните измамници“. При тях е по-вероятно да имат дълготрайна извънбрачна връзка само с един човек.

 

Жените Деви търсят по-ексцентричен секс за разлика от другите зодиакални знаци, които търсят просто повече секс

Основателят на AshleyMadison.com Ноел Байдърман твърди, че „съдейки по нашите резултати, е трудно да отречем, че рождената дата има значение. Така че, жени, внимавайте с мъжете Риби“, пише dariknews.bg.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.