Столът на Виктория Василева от ИТН не остана празен дълго време. Ето кой го заема!

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/stolat-na-viktoriya-vasileva-ot-itn-ne-ostana-prazen-dalgo-vreme-eto-koy-go-zaema/28292 Crimes.bg
Столът на Виктория Василева от ИТН не остана празен дълго време. Ето кой го заема!

След като Виктория Василева напусна редиците на ИТН, стана ясно кой ще заеме мястото й.


Столът й не остана празен дълго време. Оказва се, че на нейно място сяда бившата народна избраница и зам.-областен управител на Благоевград – Анита Коцелова.


Интересното в случая обаче е, че младата дама не е позната като зам.-областен управител на Благоевград, а като съпругата на бизнесмена, смятан за мутра в околията, който е и общински съветник – Ангел Танев.




При се, че Коцелова вече е била народен избраник в 46-то НС, избраниците не са чули нито веднъж гласа й от трибуната. Единствената дейност, с която се отчела като зам.-областен управител пък била поставянето на цветя по паметници в областта.

Предвид факта, че дните на този парламент са преброени, Анита Коцелова ще седне на мястото на Виктория Василева за броени часове.


Това, с което Коцелова и съпругът й – общинарят Ангел Танев са известни в областта, е материалното им положение.

Запознати припомнят, че бизнесменът и общински съветник е бил залавян за притежание на кокаин през 2010 година.


Изглежда обаче това не го спира към днешна дата да задава въпроси на кмета на Петрич, пременен в маркова тениска и увесил солиден ланец на врата си, сякаш се намира в допотопен чалга клуб от 90-те години.


Що се отнася до половинката му Анита Коцелова, то известността я застигна в рамките на половин ден покрай отстраняването й от поста от премиера Кирил Петков. Той обаче я върна на поста й почти веднага, след като я отстрани.


Петричани разкриват, че са подавали сигнали за това, че Танев поддържа бизнеса и лъскавия си имидж с продажбата на наркотици. Хората обаче гневни разкриват, че не били намерени нужните доказателства. Що се отнася до ареста му заради седемте грама хероин, той не завърши с осъдителна присъда.


От ГЕРБ също са подавали сигнали срещу Танев на миналите избори заради това, че имали сигнал, че двамата със съпругата му купували гласове в ромската махала.

Идеята била Анита Коцелова да се изкачи по-напред в листата на ИТН с преференциален вот.


Запознати разкриват, че Ангел Танев е собственик на осем фирми и има кредити за 200 хил. лв. Мълвата в Петрич носи, че новият народен представител, който ще седне в стола на Виктория Василева – Анита Коцелова, живее с крупен бизнесмен, купуващ на килограм имоти и коли.


Любопитен също така е и фактът, че Танев е в обкръжението на благоевградския кмет Илко Стоянов, заедно с друг Танев – Крум. Синът на бившия народен представител от ГЕРБ Димитър Танев също е част от екипа, успял да превърне депутата Стоянов в кмета Илко Стоянов, който също като Ангел Танев бе арестуван за притежание на дрога, но не на кокаин, а на 440 гр. марихуана.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.