Скандални разкрития за адвоката на Георги Семерджиев видяха бял свят

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/skandalni-razkritiya-za-advokata-na-georgi-semerdzhiev-vidyaha-byal-svyat/28354 Crimes.bg
Скандални разкрития за адвоката на Георги Семерджиев видяха бял свят

Скандални разкрития за защитника на двойния убиец от София – Георги Семерджиев, видяха бял свят.


Фактите за адвоката му се оказаха не само странни, а направо шокиращи.

Припомняме, че Георги Семерджиев е обвиняем за тежкото меле в София, при което загинаха две млади жени.


Е, оказва се, че защитник на Семерджиев е не кой да е, а Мирослав Христов. Ако за някои от вас името му звучи непознато, то тук е мястото да отбележим, че той е адвокат на Волен Сидеров.




Както всички знаете в петък лидерът на „Атака“ вилня в I РПУ именно заради причиненото от Семерджиев меле. Той отиде там, за да потърси „госпожица Легнал полицай“ – Симона Радева. Причината бе, че се смята, че именно тя е била заедно с проваления футболист в колата.


Странно как един и същ адвокат първо отскача до Първо РПУ в София при клиента си Волен Сидеров, след което същият защитава виновника за мелето Георги Семерджиев.


И ако това ви се струва скандално, то трябва да ви кажем, че скандалните разкрития не свършват дотук.

Същият този адвокат е защитник и на убиеца на Илиян Илиев от столичния квартал „Люлин“.

Припомняме, че през януари Илиев бе убит след спор за шум, предизвикан от заря по повод появата на отроче.


Цялата тази истина бе разкрита от приятел на Илиян – Ангел Домусчиев, който се моли да няма дело и на Волен Сидеров, че нацяло ще „объркат човека“ (има предвид адвоката).

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.