Скандални разкрития със случая на убитите полицаи в Бургас

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/skandalni-razkritiya-sas-sluchaya-na-ubitite-policai-v-burgas/27960 Crimes.bg
Скандални разкрития със случая на убитите полицаи в Бургас

Към момента от МВР потвърдиха, че вече са задържани 5-ма човека, имащи отношение със случая от сутринта, при който автобус помете патрулна кола и уби 2-ма полицаи. Той е превозвал мигранти, арестуваните са организатори на групата.


Непосредствено след катастрофата веднага е задържан сирийски гражданин и е започнало издирване на останалите замесени. Малко по-късно през деня са локализирани останалите от групата, като е проведена спец операция по залавянето им в Първомай и в Стара Загора. 3-ма от тях са чужди граждани, а 2-ма са българи.


Междувременно излезе допълнителна информация, от която става ясно, че автобусът е опитано да бъде спрян след Малко Търново, като е пропътувал над 25 км от първия опит за спиране. Граничен патрул го е последвал, като междувременно са информирали колегите си от ОДМВР Бургас.


В него са пътували 47 сирийски мигранти, сред които имало мъже, цени и деца.


Вече е ясно кои са загиналите полицаи в опит да спрат автобуса и да предотвратят невинни хора да пострадат. Това са Атанас Градев, който е на 43 години и Йордан Илиев, на 31 години. В област Бургас е обявен ден на траур утре.


В същото време бивш шеф на НСлС заяви, че е почти 100% сигурен, че има замесени полицаи в цялата тази схема. Бойко Найденов смята, че каналджиите си подсигуряват зелен коридор с полицаи и митничари.


Източник:  blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.