Шок! Шофьор в Община Струмяни опитал да изнасили санитарката

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/shok-shofyor-v-obshtina-strumyani-opital-da-iznasili-sanitarkata/33866 Crimes.bg
Шок! Шофьор в Община Струмяни опитал да изнасили санитарката

Общинар  от Струмяни е обвинен в опит за изнасилване на колежка. Инцидентът е станал на 6 август тази година, пише struma.bg. В жалба  до кмета на община Струмяни Емил Илиев и  до началника на полицейския участък в селото потърпевшата М. Николова твърди, че шофьорът в община Струмяни Б. Василев я подложил на сексуален тормоз. Той и М. Николова, която работи като санитарка,  са били на поредния си курс със служебния автомобил към Дома за умствено изостанали хора, находящ се  в с. Раздол, където доставяли храна за обитателите.Изненадващо шофьорът посегнал на колежката си, нахвърлил се върху нея и се опитал да я изнасили, като употребил сила, се твърди в жалбата. Младата жена, която е около 30-годишна, си е извадила медицинско, че има синини по тялото. Съпругът й стана известен с  находката от падналия метеорит в двора на къщата му, който той обяви за публична продан.Обвиненият шофьор е арестуван със заповед за 24 ч., след разпитите той е освободен.Новината за случилото се обиколи за броени часове в община Струмяни. Това доведе до разпространяването на различни версии за случилото се. Защитници на шофьора твърдят, че историята е съчинена от санитарката, други пък коментират, че той отдавна харесвал младата жена. Вчера в дома в Раздол са били служители на РУП - Сандански. Те са започнали разследване на случая. Образувано е досъдебно производство. Репортер на „Струма” потърси за коментар кмета на община Струмяни Емил Илиев, мобилният му телефон не отговаряше. Стана известно, че той е в отпуск. От администрацията на общината потвърдиха, че пострадалата е депозирана жалба до кмета.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.