При ретрограден Юпитер: Овенът избърсва праха, а останалите знаци!

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/pri-retrograden-yupiter-ovenat-izbarsva-praha-a-ostanalite-znaci/28722 Crimes.bg
При ретрограден Юпитер: Овенът избърсва праха, а останалите знаци!

В ретрограден Юпитер сме

Ето какво очаква зодиите по време на тази късметлийска зодия.

Овенът е време да изтрие праха от профила си в LinkedIn и да се допита до бивши колеги за кариерни съвети. Те могат да ви помогнат при търсенето на работа, да ви дадат съвети за текущия ви път в кариерата или да споделят нови идеи за нов проект.

Телец, изтеглете всички приложения за медитация и самопомощ. Напоследък се чувствате като песимист (не можем да ви обвиняваме), но ви се предоставя нов шанс да се заредите положително. Приемете нова нагласа и я приложите във всички аспекти на живота си.

Близнаци, очаквайте да получите изплащане на дълг или заем в следващите няколко месеца. Когато това стане, оставете парите във вашата спестовна сметка и ги оставете там. Никога не знаете кога ще ви потрябват.

Рак,бивша тръпка ще се появи отново в живота ви с гръм и трясък. Ако си позволите да бъдете погълнати отново от този огън, този път всъщност може да се получи между вас. Но ако не се интересувате, блокирайте човека и продължете напред.

Всички онези онлайн разговори започват да стават изтощителни, нали? Не забравяйте, че не е нужно да се присъединявате всеки път – откажете се от някои обаждания или просто изключете видеото за онези, в които трябва да присъствате (дали не може уебкамерата ви „случайно“ да е счупена точно в момента?).

Дори Лъвът трябва понякога да се презарежда.

Дева, готови сте да предвижите връзката си до следващото ниво – но ще трябва да направите първия ход и да започнете разговора за сериозните ви отношения. Звучи страшно, но имайте предвид, че това означава, че трябва да зададете и правилата на връзката.

Везни, отдавате се на готвача у вас и готвите невероятно вкусни ястия – но сега сте готови да се отклоните от любимата храна на семейството си и да се развихрите лудо в кухнята. Кой знае, може дори скоро да издадете първата си готварска книга?

Скорпион,обикновено сте уверени в своите убеждения, но сега питате другите хора за техните и се стараете да сте свободомислещи. Трансформацията идва естествено във вашия знак, така че продължете и преоценете своята идеология. Невероятни промени могат да ви предстоят.

Стрелец, поставянето на граници може да бъде трудно, особено когато се опитвате да останете (емоционално) близо до близките си. Просто наистина имате нужда от малко време понякога, за да се съсредоточите само върху себе си.

Затова създайте някакъв график с приятелите си – кажете „не“ на случайните видеоразговори и се уговорете в кои дни от седмицата да се виждате и чувате.

Козирог, отскоро се чувствате доста уверени в себе си, но сега може и да имате съмнения за прекалената си самоувереност на работното място. Не се притеснявайте – опитайте се да запазите увереността си през неуспехите и скоро отново ще сте на вълната на успеха.

Водолей, късметът е на ваша страна, но в случай, че усетите незначителни лоши вибрации, може да поискате да превърнете дома си в крепост. Хей, допълнителната енергийна защита никога не наранила никого, дори циниците!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.