Полицията арестува 14 души в Слънчев бряг при спецоперация

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/policiyata-arestuva-14-dushi-v-slanchev-bryag-pri-specoperaciya/33703 Crimes.bg
Полицията арестува 14 души в Слънчев бряг при спецоперация

При поредната специализирана полицейска операция, проведена на територията на Слънчев бряг, са задържани 14 души.Шестима от тях за притежаване и разпространяване на наркотични вещества, четири - проституиращи, трима – упражняващи уличен чейндж и извършител на кражби на лично имущество.В хода на акцията са проверени 320 души. Сред тях един, обявен за издирване по Шенгенската информационна система и един за общодържавно издирване.Полицаите са проверили 86 моторни превозни средства. Съставени са 11 акта (пет от тях по Закона за българските документи за самоличност, пет по Наредба № 1 на община Несебър и един за неизпълнение на полицейско разпореждане).Проверени са два еротични бара, като на единия от тях е съставен акт по чл. 178 от Закона за устройството на територията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.