Откриха дрога, пари и оръжие при акция за наркотици във фен клубове на "Левски"

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/otkriha-droga-pari-i-orazhie-pri-akciya-za-narkotici-vav-fen-klubove-na-levski/35157 Crimes.bg
Откриха дрога, пари и оръжие при акция за наркотици във фен клубове на "Левски"

[caption id="attachment_12838" align="alignleft" width="241"] Екзалтирани фенове на "Левски"[/caption]Полицията откри наркотици и 80 000 лева при акция във фен клубове на “ПФК Левски София”, съобщават от пресцентъра на МВР.Специализираната акция е проведена във вторник в официалния фен клуб на отбора на бул. "Тодор Александров", както и в офиса на ул. "Цар Симеон".Първоначално са арестувани трима мъже. Според МВР 37-годишен мъж с прякор Цацата е инициатор на сделките с дрога. Той имал последователни срещи с другите двама. Единият от тях е В.Г. /28 г./ с прякор Джуджето, а вторият 28-годишен мъж с инициали И. К.  На 20 май Цацата е имал среща с В.К. във фен клуба на "Левски" на бул. “Тодор Александров”.След сделката полицаите проследили двамата мъже. У тях спецполицаите открили полиетиленов плик с около 50 грама марихуана. Малко по-късно в друг фен клуб е задържан и В.Г., който е криминално проявен за изнасилване, закана за убийство, кражби, склоняване към проституция и осъждан. У него е намерена хартиена сгъвка с бял прах.След арестите последвали обиски в двата фен клуба. В тях са задържани още седмина мъже и жена. В единия клуб е намерена сгъвка с прахообразно вещество - около 8 грама кокаин.Обискирано е и жилището на Цацата. В него полицаите открили електронни везни, патрони за огнестрелно оръжие, мобилни телефони, самозалепващи се пликчета и голяма сума пари – над  80 000 в лева и евро.В полицията е установено общото количество на иззетата дрога - 12 грама кокаин и 51 грама марихуана.Образувано е досъдебно производство по случая. След доклад на материалите в Софийската градска прокуратура В.Г. и В.И. са  били привлечени като обвиняеми по досъдебното производство и са задържани за 72 часа. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.