Обичат ли да влизат в спор Везните?

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/obichat-li-da-vlizat-v-spor-veznite/39351 Crimes.bg
Обичат ли да влизат в спор Везните?

Везните предпочитат пред другите да са неутрални и да изглеждат спокойни

Везните предпочитат пред другите да са неутрални и да изглеждат

При скандал Везните реагират много бурно, но след това много бързо им минава.

Буквално няколко минути след сериозната караница те са в състояние да се усмихват на опонента си и да беседват с него като най-добри приятели.

Но ако караницата е засегнала дълбоко представителя на този зодиакален знак, той няма да иска да се сдобри бързо с човека, с когото се е карал.

Везните често сами провокират скандали, защото често се изнервят от най-малките прояви на действия, които според тях не са в съответствие с техните разбирания.

Везните не са отмъстителни, но са много злопаметни. Те могат да си спомнят за предишни сблъсъци дълго време и при пореден скандал започват да припомнят какво точно сте им казали,

когато сте се карали, и как са се почувствали тогава.

Това е достатъчно, за да ги вбеси и да ги изкара извън нерви. Ако направите нещо, което според Везните не съответства на техните идеали, те веднага ще реагират бурно.

В конфликтите представителите на този зодиакален знак се дразнят, ако опонентът им представя солидни аргументи, това буквално ги вбесява за секунди.

Те са свикнали да побеждават както в спорове, така и в караници.

Добре е добре след скандал с човек от зодия Везни вие да сте инициатор на сдобряването.

Това много ще зарадва Везните, тъй като представителите на този знак не обичат да са в конфликтни отношения с никого.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.