Не се женете! През ретрограден Меркурий брака ще се разпадне

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/ne-se-zhenete-prez-retrograden-merkuriy-braka-shte-se-razpadne/28647 Crimes.bg
Не се женете! През ретрограден Меркурий брака ще се разпадне

Три-четири пъти в годината Меркурий „пътува назад”

 

Този период за планетата Меркурий са известни като ретроградни.

И докато планетата не върне първоналната си траектория, има специфични промени, влияещи на зодиите.

 

Ретроградният Меркурий има отрицателно въздействие най-вече върху вашия график, предизвиквайки повече закъснения, смущения, пропуснати срещи и злоупотреби.

 

Като цяло, този период затруднява общуването, особено на социално ниво. През това време ще усетите, че ви е по-трудно да вземате решения.

 

Кога ще има ретрогаден Меркурий през 2020 година?

 

През тези периоди на годината Меркурий ще е ретрограден. 17 февруари - 10 март (в Риби и Водолей)

18 юни - 12 юли (в Рак и Лъв)

14 октомври - 3 ноември (във Везни и Скорпион)

 

Как ретроградният Меркурий влияе на вашия любовен хороскоп?

През тези дни е напълно нормално да се карате с партньора си за дребни неща.

 

Като цяло, повечето хора казват непремислени неща, ранявайки с думите си хората около себе си. Разделите не са изключени и е почти сигурно, че няма да са „приятелски“ - тоест, вероятността да завършите връзката си с гръм и трясък, е огромна.

 

Има ли нужда да казваме, че ако планирате сватба, е желателно да избягвате тези периоди?

 

Кои зодиакални знаци са най-засегнати?

Може би всяка зодия ще почувства някакво въздействие от

 

Меркурий, но тези знаци направо ще бъдат разтърсени.

 

Ретроградният Меркурий ще повлияе на дома, семейството и миналото на Телеца. Опитайте се да разрешите възникналите конфликти с разум, а не под влиянието на емоции.

 

Използвайте това време, за да се съсредоточите върху постигането на цели, за да реорганизирате или оправите дома си, без да предприемате конректни действия – просто чертайте планове.

 

Близнаците ще се чувстват сякаш изключени от света, няма да имат енергия и трудно ще се концетрират. И макар обикновено да нямат никакви трудности в общуването, през този период сякаш няма да намират правилните думи и ще бъдат „криворазбрани“.

 

Ракът ще изпитва неразбираема умора, ше му липсват мотивация и ентусиазъм, за да се справи с ежедневните препятствия и да постига каквото и да било.

 

Водолеят също влиза в групата на зодиите, които ще се повлият негативно от ретроградния Меркурий. Хората, родени под този знак, ще бъдат разочаровани от всичко и нищо няма да е в състояние да оправи настроението им. Освен това, ще бъдат тревожни, раздразнителни и „кисели".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.