Надупчиха с ловна пушка колата на бизнесмен във Велико Търново

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/nadupchiha-s-lovna-pushka-kolata-na-biznesmen-vav-veliko-tarnovo/33973 Crimes.bg
Надупчиха с ловна пушка колата на бизнесмен във Велико Търново

Полицията издирва стрелци, които надупчили лекия автомобил на бизнесмен. Екшънът се разиграл около 3 часа на 19 август във Велико Търново.Лъскавото возило "Тойота" било паркирано пред къщата на предприемача, когато неизвестни стреляли с ловна пушка срещу него, съобщиха от Министерството на вътрешните работи-Велико Търново, предаде novini.bg.По време на стрелбата стопаните се изплашили и не посмели да излязат на улицата да видят какво става. Едва на сутринта собственикът останал втрещен, като открил колата си направена цялата на решето.По маската, предния капак и в една от вратите били изстреляни общо 5 куршума.В 8:20 часа собственикът подал сигнал на тел.112, а на място пристигнали криминалисти, за да правят оглед. По случая е образувано досъдебно производство, а разследването се води под наблюдението на Районната прокуратура във Велико Търново."Собственикът твърди, че не е получавал заплахи и няма дългове. Работи се по всички възможни версии. Сред проверяваните причини за стрелбата са предупреждение за отмъщение или ловджии, стреляли след пиянски запой", коментират разследващи. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.