Малката Рижа карал колата си надрусан с кокаин, опиум, амфетамин и канабис

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/malkata-rizha-karal-kolata-si-nadrusan-s-kokain-opium-amfetamin-i-kanabis/33987 Crimes.bg
Малката Рижа карал колата си надрусан с кокаин, опиум, амфетамин и канабис

27-годишният Симеон Стоянчов, известен в Бургас като Малката Рижа, е карал леката кола „Ситроен С3“ надрусан с кокаин, опиум, амфетамин и канабис, пише Флагман.Наркотичният коктейл е бил установен чрез техническо средство Drager Drug Chek – 1200 STK. След серия бурни екшъни, които той раизграваше по бургаските улици с леката кола, гангстерът е сключил споразумение с Окръжна прокуратура- Бургас. То е било одобрено от Бургаският районен съд и наказанието му е 8 месеца пробация. Той ще полага 200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото за срок от една година и е лишен от правото да шофира за 8 месеца.Пред Районен съд – Бургас Стоянчов призна вината си и заяви, че доброволно се е подписал. В споразумението той декларира, че разбира последиците му на влязла в сила присъда, съгласен е с тях и се отказва от съдебно разглеждане на делото по общия ред.Съдебният състав установи, че от извършеното деяние не са причинени имуществени вреди и намери, че предложеното споразумение не противоречи на закона и морала и го одобри като прекрати наказателното производство срещу Стоянчов.Определението е окончателно.Той обаче остава в ареста, тъй като срещу него има образувано и друго досъдебно производство за хулиганство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.