Кошмарът в Мизия продължава! Крадци атакуваха наводнените къщи, хората са в паника!

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/koshmarat-v-miziya-prodalzhava-kradci-atakuvaha-navodnenite-kashti-horata-sa-v-panika/33841 Crimes.bg
Кошмарът в Мизия продължава! Крадци атакуваха наводнените къщи, хората са в паника!

Вчера в полицейското управление на полицията в Мизия е получен сигнал, че се прави опит за кражба от наводнена къща, съобщава "Трибали".Веднага е изпратен полицейски патрул, който заловил на място 23-годишния Е.К. и 18-годишния Д.С.. Двамата са местни жители, но са непознати за съседите. Те опитвали да изнесат перална машина и автомобилна кума с джанта. По случая е образувано досъдебно производство.Припомняме, че по-рано днес Жена, болна от диабет, припадна в Мизия, а кметът Виолин Крушовенски й оказа първа помощ.Хората в града вече са отчаяни от ситуацията там. Някои дори са в паника да не им изчезнат важни вещи от домовете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.