Кола помете ученичка на пешеходна пътека

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/kola-pomete-uchenichka-na-peshehodna-pateka/27742 Crimes.bg
Кола помете ученичка на пешеходна пътека

Още в първия учебен ден започнаха тежките инциденти с ученици.


По-рано днес кола е помела 16-годишно момиче на пешеходна пътека. Инцидентът се е случил в близост до гимназията по дървообработване в Русе.


Групата ученици пресичали на пешеходна пътека, след като светнал зеления светлинен сигнал на светофара. Шофьор, идващ от лявата им страна обаче преминал на червено, не успял да спре и ги помел. Сигналът за тежкия инцидент е бил подаден броени минути преди 9 ч. днес.


Свидетел на удара разкрива, че от сблъсъка момичето е било изхвърлено на разстояние от около 2-3 метра. Както вече стана ясно, то е пресичало на зелено, докато шофьорът е нарушил правилата за движение по пътищата, преминавайки на червено.


Пострадалата девойка е откарана в лечебното заведение в града от екип на Спешна помощ. При извършения преглед станало ясно, че момичето като по чудо е без тежки наранявания и се е разминало само с натъртвания.


По-рано днес тежък инцидент се случи в Хасково, в резултат на който 45-годишен мъж изгуби живота си.

72-годишен направил опит за ляв завой като засякъл правомерно движещия се направо автомобил. В резултат на удара, автомобилът се врязал в стълб на светофарната уредба. Той бил управляван от мъж на 45 години, който издъхнал напът за болницата в резултат на получените тежки наранявания.

Източник: nova.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.