Килограм хероин са задържали митническите служители от Калотина

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/kilogram-heroin-sa-zadarzhali-mitnicheskite-sluzhiteli-ot-kalotina/33852 Crimes.bg
Килограм хероин са задържали митническите служители от Калотина

Килограм хероин задържаха митнически служители от пункта в Калотина при проверка на босненски гражданин, пътуващ с редовни автобусни линии от Турция за Холандия с прекачване в България, съобщиха от Агенция "Митници".Близо половината от наркотичното вещество е открито в личния му багаж, а другата половина - облепено около тялото му. Наркотикът е на стойност около 95 000 лева по цени, използвани в съдопроизводството.От Агенция "Митници" съобщиха също, че 2700 гривни и 2200 висулки, носещи търговските марки "Hello Kitty" и "Angry Birds", са били задържани от митнически служители на Митница Аерогара София.Гривните и висулките са задържани със съмнения, че нарушават правата върху интелектуалната собственост. След като е уведомен правопритежателя, съмненията са потвърдени и стоката подлежи на унищожаване.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.