Изненада: Сериозен разкол в ПП – Асен Василев поиска изключване на Лорер заради връзки с Бойко Борисов

Вътрешни източници споделят за сериозни войни, които се разгарят в ПП

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/iznenada-seriozen-razkol-v-pp-asen-vasilev-poiska-izklyuchvane-na-lorer-zaradi-vrazki-s-boyko-borisov/44035 Crimes.bg
Изненада: Сериозен разкол в ПП – Асен Василев поиска изключване на Лорер заради връзки с Бойко Борисов

Вътрешни източници споделят за сериозни войни, които се разгарят в ПП

Не спират вътрешните скандали в Продължаваме промяната. Осведомен източник разполага с информация „от кухнята“, според която се е заформил поредния скандал. Асен Василев пред колегите си от партията настоява да бъде изгонен неговия колега там – Даниел Лорер.

Причината, която е изтъкнал е близки връзки с Бойко Борисов и ГЕРБ. Това е довело и до напрежението между тях – заради постоянните лобирания в полза на ГЕРБ от Даниел Лорер.

Това дори е довело и до война между съпредседателите на Промяната Василев и Петков, като в основата на конфликта стои Лорер. Вътрешни източници споделят за все по-голямото недоверие между тях.

Запознати с вътрешнополитическите игри в ПП съвсем не са изненадани от сегашния сблъсък между високопоставените фигури. За напрежението около съпредседателя Василев се знае отдавна. Той не е в добри отношения не само с Лорер, но и с дясната ръка на Кирил Петков Лена Бориславова.

За разкола в партията се говори дори и от депутати в кулоарите на Парламента. Те смятат, че той е сериозен, като пример за това е разговор между Константинов и Ицо Хазарта, обсъждащи скандалите станали в партийната стаичка.

Миналата година Колтуклиева разкри, че Лорер и Василев живеят един до друг на ул. Чаталджа, където и е „базата“ на ПП. В момента дори и в луксозните имения се усеща напрежение заради войната между двамата.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.