Има пари – угажда си! Хазартният бос Георги Папазки купи яхта за над 100 млн. лв., нае Гери Малкоданска и мъжа й да му лъскат имиджа

Докато бедняците дават последните си левчета за комар в казината и сайтовете му, той се глези като нарко барон

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/ima-pari-ugazhda-si-hazartniyat-bos-georgi-papazki-kupi-yahta-za-nad-100-mln-lv-nae-geri-malkodanska-i-mazha-y-da-mu-laskat-imidzha-3/143292 Crimes.bg
Има пари – угажда си! Хазартният бос Георги Папазки купи яхта за над 100 млн. лв., нае Гери Малкоданска и мъжа й да му лъскат имиджа

Докато бедняците дават последните си левчета за комар в казината и сайтовете му, той се глези като нарко барон

Изключителен цинизъм на фона на оскотелите от глад българи демонстрираха разглезената Гери Малкоданска и мъжлето й в ефира на NOVA. Докато зомбираните нашенци харизват последните си левчета в казината и сайтовете на Георги Папазки, той си купи ултра лукс яхта за над 100 млн. лв. и изсипа един кош с пари да покажат плаващото му бижу по телевизора.

 

В ролята на дежурни лъскачи в днешното предаване “На кафе” с Гала влязоха дизайнерът Алекс Ковачев и бившата манекенка, които направиха мощна реклама на 100-милионната яхта на Папазки.

Двамата не казаха името на разбогателия баровец, чиято поръчка изпълняват, но пък според наша информация, става дума именно за хазартния бос.

 

Папазки се прочу през последните години като собственик на софтуерната компания, занимаваща се с хазартни продукти “Pateplay”, както и с факта, че придоби от Васил Божков “Пощенската палата” в центъра на София.

Официално се твърди, че Папазки е купил палатата за 40 млн. евро, като в момента й прави грандиозен ремонт, за да я превърне в ултрабаровски хотел.

 

По наша информация, лодката е била пусната на вода именно това лято и е произведена в една от най-елитните световни компании за частни яхти в Италия. Нейната стойност е над 100 млн. лева, като в момента няма друг българин, който да е собственик на по-луксозен частен морски плавателен съд.

 

“И как не - колко са “бизнесмените”, които безогледно обират българите и ги тласкат в лапите на тежка и болезнена хазартна зависимост? Ще си купи и космически кораб ако си поиска. Има пари-угажда си”, коментираха вбесени потребители в социалните мрежи.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.