Бъдещ министър замесен в скандал с г@ли снимки (ФОТО)

Бившата общинарка, гласена да поеме здравеопазването, предизвика трус между Денков и покровителя си ген. Атанасов

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/badesht-ministar-zamesen-v-skandal-s-g-at-li-snimki-foto-3/129977 Crimes.bg
Бъдещ министър замесен в скандал с г@ли снимки (ФОТО)

Бившата общинарка, гласена да поеме здравеопазването, предизвика трус между Денков и покровителя си ген. Атанасов

Чиновничка, замесена в сексскандал с нейни фалшиви голи снимки, разпространени в целия общински съвет в Димитровград, се опита да пробута десницата за министър на здравеопазването. Насред напрегнатата ситуация покрай съставянето на кабинет и преговорите между лидерите на властта, името на Панева се лансира като бъдещ здравен министър. Номинацията й от страна на ДСБ в лицето лично на ген. Атанас Атанасов предизвикало жестока полемика между него и премиера в оставка Николай Денков.

 

Нито един от тях обаче не се усетил, че ако номинацията и кабинетът минат, държавата ще има първия в историята си здравен министър, лъснал гол пред цял град. През 2012 г. младата руса хубавица Панева е част от общинския съвет в Димитровград. Снимката, на която се вижда тя без дрехи, е разпратена по мейлите до всички общинари в града, а скандалът е гигантски. Панева веднага скача, че фотосът е колаж и дори децата й го видели и се разплакали. Шушука се, че разпращането на снимката до всички в съвета е дело на групата на ГЕРБ в местния парламент, а името на подателя е Петър Карагьозов. Предполага се, че и пощата, и името са измислени и са създадени специално за разпращане на въпросното съобщение.

 

Катя Панева подава жалба в прокуратурата с обяснението, че фотосът е колаж. Никой от замесените не се ангажира с конкретни подозрения за поръчителите на голотията и дали снимката е преправена.

 

След над десетилетие пък като обида за здравното министерство я окачествил преди дни премиерът в оставка акад. Денков. Разправията с ген. Атанасов, с когото за Панева се шушука, че е много близка, стигнала до размяна на остри реплики от рода на „качествата й са собственик на аптека и толкова“, каквато Панева е била. Генералът настоял, че държи много на русата хубавица, а Денков остро го репликирал, че е напълно некомпетентна и предложил двама от зам.-министрите в момента да бъдат номинирани.

 

Коментарът за компетенциите на димитровградската дама обаче накарал Атанасов да напусне стаята с трясък, а цялата дандания станала под носовете на Кирил Петков и Асен Василев. Лидерите на ПП били потресени от раздора между двамата политици и опърничавостта на Атанасов.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.