42-годишен е задържан за блудство с 11-годишно момче във Варна

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/42-godishen-e-zadarzhan-za-bludstvo-s-11-godishno-momche-vav-varna/29097 Crimes.bg
42-годишен е задържан за блудство с 11-годишно момче във Варна

Срещу 42-годишния А.Г.А. е образувано досъдебно производство за блудство с малолетно лице.Инцидентът станал в късния следобед на 13 ноември във Варна. 11-годишното момче се прибирало вкъщи, когато А.Г.А. го спрял и заговорил на ул. "Съборни" в района на "Централна поща" , след което осъществил блудствени действия с него, включващи целувки, опипване на интимни части и прегръдки.Майката на момчето разбрала случайно за инцидента. Тъй като синът й не се прибрал навреме, а страда от дислексия, тя му се обадила по телефона и той й разказал за случилото се.След като били сезирани съответните органи, А.Г.А. е бил задържан и срещу него е образувано досъдебно производство.По случая до момента са назначени съдебно-медицинска експертизи, проведени са разпити на свидетели и е изискана справка за съдимост на А.Г.А.Мъжът вече има две присъди, едната от които-за малтретиране на малоленото му дете.А.Г.А. е задържан за 72 часа и е привлечен като обвиняем по случая.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.