35-годишен мъж от Провадия е арестуван за данъчно престъпление

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/35-godishen-mazh-ot-provadiya-e-arestuvan-za-danachno-prestaplenie/36227 Crimes.bg
35-годишен мъж от Провадия е арестуван за данъчно престъпление

35-годишен мъж от Провадия е арестуван заради данъчно престъпление, съобщи МВР-Варна.Вчера, по време на извършване на процесуално–следствени действия под надзора на Окръжна прокуратура – Варна и в условията на досъдебно производство за неправомерно ползване на данъчен кредит от частни фирми, са извършени полицейски проверки на три адреса в гр. Провадия. Иззети са веществени доказателства – компютърни конфигурации, документи и други, чрез които е осъществявана престъпната дейност. Размерът на използваните данъчни кредити е стотици хиляди левове, се казва в съобщението.За срок от 24 часа е задържан А.В. на 35 г. от гр. Провадия, който е осъждан.Разследването по случая продължава. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.