Скандал! Петър Делев-Флеъра не може да си го държи в гащите. След Венета Шкодрова кръшка на жена си с фолк фурия

Аверът на Бойко Рашков и Тенчо Тенев харчи семейните авоари за маркови парцалки на новата си, дал й мощен джип

https://crimes.bg/index.php/uncategorized/skandal-petar-delev-fleara-ne-mozhe-da-si-go-darzhi-v-gashtite-sled-veneta-shkodrova-krashka-na-zhena-si-s-folk-furiya-3/144018 Crimes.bg
Скандал! Петър Делев-Флеъра не може да си го държи в гащите. След Венета Шкодрова кръшка на жена си с фолк фурия

Аверът на Бойко Рашков и Тенчо Тенев харчи семейните авоари за маркови парцалки на новата си, дал й мощен джип

Димитровградският баровец Петър Делев, по прякор Флеъра доказа, че не може да си държи оная работа в гащите. Ако има нещо по-лошо, то е, че дори нон стоп да му е изваден, последната, на която го подава е законната му съпруга. Докато клетницата върти къщата и му търпи срамотиите, разпасаният милионер забърса нова метреса.

 

Този път вместо манекенка или стриптийзьорка в OnlyFans, мераците му задоволявала фолк ветеранка, с цели 4 години по-дърта от него, злословят сътрапезниците му. Ако вярваме на слуховете, аверът на Бойко Рашков и бившия катаджия Тенчо Тенев, бил хлътнал здравата и портфейла му бил по-широко отворен дори от дюкяна. Откакто е с него, дашната кака си е сменила от-до гардероба и вече движела по участия облечена изцяло в “Шанел”, а токчетата й натискали педала на мощен джип, с какъвто малцина от колежките й можели да се похвалят.

37-годишният Делев е известен с вкуса си към силно тунинговани красавици като през годините е сменил доста от най-оборотните бръмчалки. Преди месец пък тръгна слух, че е станал баджанак с внука на Цар Киро - Ангел Рашков и дори е забременил общата им любовница Венета Шкодрова. Тя пък му била завъртяла главата с доста изчанчени креватни номера, някои от които били запазена територия само за господа с по-нежна ориентация, одумват го душманите.

 

Очаквано Делев криеше старателно похотливата си връзка с Венета Шкодрова, а съпругата му дори не подозираше къде потъват десетки хиляди от семейните авоари. „Нормално е да прикрива креватните екшъни с Венета, не работи добре за имиджа да се афишира близост до професионална компаньонка, която излиза доста солено на спонсора си”, коментираха запознати с житие-битието му.

 

Аферата с чалгаджийката също е старателно потулвана и двамата почти никъде не се появяват заедно, т.к бохемът се опитва да гради сериозен имидж и да се присламчва към политици. Той дори се щракна на обща снимка с Румен Радев и вицето му Йотова, надявайки се така малко да позамаже резила от креватните си похождения.

 

Неотдавна младият бизнесмен, който освен с шорти и анцузи се занимава и с производство на „зелена енергия” от фотоволтаици, бе изловен да разпуска в компанията на Бойко Рашков и Тенчо Тенев. Тръгнаха и слухове, че той бил ударил мощно рамо за кампанията на ПП-тата и с това обяснявал пред благоверната си къде се изпаряват семейните печалби.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.