Ресторант Noah +359 е мястото, където сетивата се влюбват

Менюто на шеф готвача е истинско кулинарно изкушение, признават ценителите

https://crimes.bg/index.php/uncategorized/restorant-noah-359-e-myastoto-kadeto-setivata-se-vlyubvat-4/130298 Crimes.bg
Ресторант Noah +359 е мястото, където сетивата се влюбват

Менюто на шеф готвача е истинско кулинарно изкушение, признават ценителите

Невероятен пир за сетивата и вълнуващо пътешествие в света на кулинарията поднася шеф готвачът на ресторант Noah +359 Радослав Тачев. В това лично се увери нашият екип, който имаше удоволствието да дегустира актуалните предложения в първите дни на пролетта.

 

При поредната ни разходка до сгушения в пряката на ВМА, на ул. “Райко Жинзифов” 4 ресторант, имахме късмета да опитаме истинска, класическа шопска салата - такава, каквато я помним от детството си. Познавачите отлично разбират какво имаме предвид. В днешно време е все по-голяма рядкост да се насладим на истински, зрял и сочен домат, откъснат от градината на бутикова био ферма, а в ресторант Noah +359 доставките на зеленчуци и плодове се правят изключително от малки, независими производители. Вкусът на Шопската салата бе акцентиран от маринована люта чушка, истинско краве сирене, ароматна краставица и хрупкава чушка (отново фермерско производство), а за по-модерен прочит бе поднесена с пяна от магданоз.

 

За спазващите постите, каквито сме аз и колежките, ресторантът предлага изобилие от позволените морски дарове, и то приготвени по най-високите стандарти на средиземноморската кухня. Вниманието ни бе привлечено от скаридите “Чоризо”, поднесени с пушен червен пипер, чипс домати, олио и разбира се - босилек, който е неизменна част от вкуса на Италия. Не подминахме и октопода, акомпаниран с пикантно гуакамоле, черен чесън Майо и брускета.

 

За разядка и споделяне си поръчахме салата от печено меренг цвекло с дресинг от нар и рукола, както и царска туршия, така полезна за здравето с ферментиралите карфиол, моркови, зеле и червена чушка.

 

Финалът на следобедното ни бягство от градския шум поставихме с Торта Ноа + 359, чиито ароматни и хрупкави орехови платки, покрити с три вида нежен шоколад потопиха сетивата ни в любовно блаженство.

 

За доброто ни настроение допринесе класическият и стилен интериор на заведението, а перфектното сервиране от страна на персонала, както и компетентните им съвети ни дадоха още една причина скоро да се върнем в ресторант Noah +359, за да Ви разкажем за новите им пролетни предложения.

 

Резервация на маса може да направите още днес на тел. +359 895 005 555, или на място – гр. София, ул.  “Райко Жинзифов” 4, в пряката на ВМА, както и на сайта на ресторанта на адрес www.noah359.bg.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.