Кой е препъникамъкът в развода на Шакира и Пике?

https://crimes.bg/index.php/uncategorized/koy-e-prepanikamakat-v-razvoda-na-shakira-i-pike/27599 Crimes.bg
Кой е препъникамъкът в развода на Шакира и Пике?

След скандалната си раздяла Шакира и Жерар Пике отново са във фокуса на таблоидите около новите крамоли, съпътстващи развода им. Последните слухове се родиха около срещата на адвокатите на двамата бивши партньори в Барселона, които уреждат клаузите по бракоразводното им дело. Юридическите екипи се стремят да потушат противоречията между двамата след разлъката им и особено горещата точка – попечителството над децата им.


Испанските таблоиди твърдят, че Шакира е напът да получи пълните права над синовете им – Милан и Саша, с които певицата възнамерява да замине с тях за САЩ. Жерар Пике е склонен да отстъпи, но при едно условие – футболистът иска бившата му жена да плаща 5 пъти годишно първокласни билети за полети от Испания до САЩ, за да вижда наследниците си. И Шакира май е склонна да се съгласи...


[caption id="attachment_68960" align="alignnone" width="300"] Шакира и Пике не се разделиха с добро[/caption]


Защо е бясна тогава певицата?


Бесовете обсебват Шакира от факта, че Пике вече се появява официално с новата си приятелка Клара Чиа, която вече е представил на приятели и роднини. Новата приятелка на футболиста визуално прилича на певицата, но е с 20-ина години по-млада. Запознати твърдят, че Шакира и Пике имали устно споразумение да не се появяват с нов партньор на публични места – договор, който явно футболиста е потъпкал и затова бившата му е бясна.


Източник: „Уикенд“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.