Защо Доналд Тръмп залита по време на реч?

https://crimes.bg/index.php/po-sveta/zashto-donald-tramp-zalita-po-vreme-na-rech/28694 Crimes.bg
Защо Доналд Тръмп залита по време на реч?

Държавният глава проговори за причината

Президентът на САЩ Доналд Тръмп, поговори за причината, поради която залиташе на сцената.

 

Вчера той отпразнува своя 74-и рожден ден и отговори на предположенията за здравето и силите му. Това се случи след като на доста коментирано видео се вижда да слиза от една сцена с колеблива стъпка, предадоха световните медии. 

 

Доналд Тръмп тъкмо беше произнесъл реч на церемония по връчване на дипломите в престижната военна академия "Уест пойнт" близо до Ню Йорк. Първото нещо, което направи впечатление бе, че речта бе в необичайно помирителен за него тон.

 

Поканен да напусне сцената, той изглежда изпитва известни трудности да слезе по рампата и прави това на малки предпазливи крачки. От вниманието на американски медии не убягва също, че по време на същата реч той поднася с две ръце към устните си чаша вода. Освен това се затруднява да произнесе правилно името на героя от Втората световна война – генерал Дъглас Макартър.

 

Самият Доналд Тръмп отговори в Twitter на въпросителните, свързани със здравословното му състояние.

„Рампата за достъп до сцената беше твърде дълга и стръмна, нямаше парапет и най-вече беше много хлъзгава", обясни той. Тръмп отбеляза, че е внимавал двойно повече да не падне, за да не даде повод на медиите да му се надсмиват.

 

В заключение американският президент подчертава, че е изминал последните три метра на рампата "тичешком".

Тръмп, който води кампания за преизбиране, ще се изправи на изборите на 3 ноември срещу 77-годишния демократ Джо Байдън.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.