За пръв път България е със собствен щанд на Конференцията за промени в климата

Тя ще се проведе от 30 ноември до 12 декември в Дубай

https://crimes.bg/index.php/po-sveta/za-prav-pat-balgariya-e-sas-sobstven-shtand-na-konferenciyata-za-promeni-v-klimata-3/120988 Crimes.bg
За пръв път България е със собствен щанд на Конференцията за промени в климата

Тя ще се проведе от 30 ноември до 12 декември в Дубай

България ще участва за първи път със собствен щанд в 28-ата Конференция на ООН за изменението на климата. Тя ще се проведе от 30 ноември до 12 декември в Дубай, уточнява БНР.

Планира се на щанда да бъдат представени български компании от различни сектори, финансиращи институции, местни власти и учени, заяви министърът на околната среда и водите Юлиян Попов: "Подготвяйки нашата делегация за Дубай, ние виждаме, че в България има много, много индустриални предприятия в металургията, в химическата промишленост, циментовата индустрия, които са изключително модерни, които са на световно равнище. Някои от тях са просто световни компании, които са развили тук едни от най-модерните си предприятия. Те също водят и в целия този процес на декарбонизация, който се превръща в център на индустриалната конкуренция в света".

Според министър Попов участието на България в Дубай е възможност страната ни да бъде поставена на картата на климатичните преговори, да стане разпознаваема и да бъдат признати постиженията ни.

Източник: fakti.bg

 

195 Коментара

Riannkal

1 month before

I don't know whether it's just me or if everybody else experiencing problems with your blog. It appears as if some of the written text on your content are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This might be a issue with my web browser because I've had this happen before. Many thanks see also my page https://migration-bt4.co.uk/profile.php?id=449296 - alliantcu https://njkkot.org/?document_srl=1187434 - alliantcu http://www.visualchemy.gallery/forum/viewtopic.php?id=2936106 - alliantcu http://forum.altaycoins.com/viewtopic.php?id=1052462 - alliantcu

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.