Меган Маркъл надмина Кейт Мидълтън

https://crimes.bg/index.php/po-sveta/megan-markal-nadmina-keyt-midaltan/41743 Crimes.bg
Меган Маркъл надмина Кейт Мидълтън

 

Най-изненадващо е четвъртото място в класацията

Съпругите на принц Уилям и принц Хари – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл отново кръстосаха шпаги, но този път актрисата спечели битката.

 

Меган Маркъл успя без никакъв проблем да надмине по популярност Кейт Мидълтън. Това сочат резултатите от ново проучване, събиращо данни за най-често търсените сватбени рокли от 2010 година насам.

 

Роклята на Меган Маркъл от "Givenchy" предизвика голям фурор в мрежата, след като бе видяна за пръв път. По всичко личи, че интересът към модела не е утихнал дори три години след венчавката й.

 

Моделът, дело на Уайт Келър, е заинтригувал британци до толкова, че днес средно на месец той бива търсен около 21 900 пъти.

Малко след роклята на Маркъл се нарежда тази на Кейт Мидълтън с 21 500 търсения на месец на територията на Великобритания. 

Херцогинята на Кеймбридж бе избрала изчистена рокля с дантела и по-класическо затворено деколте от дизайнера Alexander McQueen.

 

На трето място по популярност попада роклята на Хейли Болдуин от Off-White, която носи по време на сватбата си през 2019 година с Джъстин Бийбър. 

Най-учудващо е може би четвъртото място в списъка – Ариана Гранде. При все, че се ожени през тази година, тя успя да се класира сред най-популярните булки от 2010 година насам, пише "Мисблуум".

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.