Мъжът задържан в Париж не е стрелецът, а негов придружител

https://crimes.bg/index.php/po-sveta/mazhat-zadarzhan-v-parizh-ne-e-strelecat-a-negov-pridruzhitel/37248 Crimes.bg
Мъжът задържан в Париж не е стрелецът, а негов придружител

Един полицай загина, а друг бе тежко ранен при стрелбата тази сутрин в парижко предградие




Източник:




2015-01-08 13:00:00


По света


0

Прочетено: 146160

Кратка връзка








Арестувният 52-годишен мъж, за който се смя таше,че е стрелецът убил един и ранил друг полицай в Париж, се оказа негов придружител. Това гласи последната информация изнесена от френската полиция. Той се е намирал в автомобила, от който неговият спътник е открил огън и е прострелял  двамата униформени, отзовали се на сигнал за пътно-транспортно произшествие, съобщи Евронюз. Единият пострадал е сътрудник на полицията, а другият – служител на пътната служба на града. По-рано медиите съобщиха, че ранената полицайка е починала в болницата.

 

Официалните власти във Франция излязиха с апел медиите да не публикуват непроверени информации относно издирването на атентаторите от вчера, за да не затрудняват разследването. Според полицията, многото публикувани сведения могат да доведат до подвеждането на следователите по погрешна следа и терористите да успеят да избегнат справедливо наказание. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.