Louis Vuitton откри Седмицата на модата в Париж с тоалети от Дивия Запад

Фарел Уилямс, който е творчески директор, даде старт с пролетното мъжко ревю

https://crimes.bg/index.php/po-sveta/louis-vuitton-otkri-sedmicata-na-modata-v-parizh-s-toaleti-ot-diviya-zapad-3/125420 Crimes.bg
Louis Vuitton откри Седмицата на модата в Париж с тоалети от Дивия Запад

Фарел Уилямс, който е творчески директор, даде старт с пролетното мъжко ревю

Седмицата на мъжката мода бе открита в Париж.  

Певецът Фарел Уилямс, който е и творчески директор на Louis Vuitton, даде старт с пролетното мъжко ревю на марката, представяйки на подиума костюми с елементи от американския Див запад, предават световните медии, цитирани от БТА.

Началото на ревюто бе дадено с индиански барабани, под чиито звуци моделите дефилираха с каубойски ботуши със сребърни върхове и дънки, широкополи каубойски шапки и копринени уестърн ризи със заострени яки. "Мъжкият стил на компанията се развива чрез американския уестърн стил на обличане", се казва в бележките към ревюто, като се изброяват детайли на дамски чанти и обувки, изработени с марката Timberland. 

Дебютът на Уилямс се състоя на Понт Ньоф в Париж през юни миналата година с улично парти в присъствието на Jay-Z.

За Уилямс това е третото дефиле, откакто пое дирекцията на мъжкото облекло на марката миналата година. През ноември той се появи в Хонконг за втората си изява на модния подиум, с моряшки костюми и хавайски щампи. 

Източник: dir.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.