Лъсна голямата тайна на Елизабет Втора, пазена с години

https://crimes.bg/index.php/po-sveta/lasna-golyamata-tayna-na-elizabet-vtora-pazena-s-godini/41929 Crimes.bg
Лъсна голямата тайна на Елизабет Втора, пазена с години

 

Дневният й режим е строго регламентиран

Лъсна голяма тайна за британския монарх Елизабет Втора, пазена с години.

 

Въпреки това кралицата продължава да бъде мистерия до някъде.

 

През последните години обаче шумът около кралското семейство на Великобритания става все по-голям, а това кара все повече тайни да изплуват.

 

Преди дни наяве излезе поредно разкритие за Елизабет Втора, която наскоро загуби съпруга си херцогът на Единбург – принц Филип.

Оказва се, че кралицата има много интересен сутрешен ритуал, за който знаели само най-близките й и персонала в Двореца. Е, вече няма нищо скрито покрито, а голямата й тайна вече излезе наяве.

 

Дневният й режим е строго регламентиран и планиран до последната минута. Тя обаче държи на малко време за себе си. Едно от най-любимите й неща са сутрешните чайове и по-специално тези със закуската. Оказва се, че ги обича толкова много, че дори го прави два пъти.

 

На закуска Елизабет Втора винаги била само и единствено с любимия си принц Филип. Той до болка познавал всичките й ритуали. Много хора например не знаят за него, че той обожавал да рисува.

 

Вече е ясно, че камериера буди кралицата всяка сутрин в 7:30 часа с почукване на вратата. На първата си закуска в спалнята кралицата се наслаждава на чай и бисквитки, преди да се облече и излезе.

 

Старшият стилист на кралицата – Анджела Кели се занимава с гардероба и бижутата й. Тя всяка сутрин й подготвя няколко тоалета, от които кралицата да си избере, в зависимост от графика.

След това Елизабет Втора се запътва към частната си трапезария за пълна закуска.

 

Според бившия кралски готвач Дарън Макгрейди, зърнените храни обикновено са на първо място в менюто на кралицата. След това тя се наслаждава на тост със сладко кисело мляко, плодове и много чай.

 

„Тя яде четири пъти дневно – закуска, обяд, следобеден чай и вечеря”, разказа преди време Макгрейди.

„Всеки ден на масата й има малко парче торта, еклери или малинови тарталети, а след това и кифлички. Поднасят й се и два вида сандвичи – пушена сьомга със сирене или домати с печено говеждо месо”, разказа той.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.