Зловещи разкрития за двойното убийство на брат и сестра, което потресе цяла България

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/zloveshti-razkritiya-za-dvoynoto-ubiystvo-na-brat-i-sestra-koeto-potrese-cyala-balgariya/39306 Crimes.bg
Зловещи разкрития за двойното убийство на брат и сестра, което потресе цяла България

Зловещи разкрития за двойното убийство на брат и сестра, което потресе цяла България

Убийство Николай и Виолета Теневи в село Желява, потресе цяла България. Жертвите са брат и сестра и те са съответно на 54 и на 51 години. 

Във вторник около 19:50 часа е бил подаден сигнал на телефон 112 от един от съседите, който забелязал, че в дома на Теневи няма активност.

Тъй като той разполагал с ключ, решил да провери какво се случва. Възрастният мъж открил труповете на пода.

Екипът на Спешна помощ констатирал смъртта на Теневи.

Николай е работил като охранител. Той се е грижел за болната си сестра. Кметът на селото Йордан Шейтански сподели, че разследващи са открили и ножа, с който се предполага, че е било извършено двойното убийство. 

Шейтански разкри още, че двамата са живеели сами в къщата. Николай се грижел за сестра си, тъй като тя страдала от паралич.

Кметът на село Желява разказва още, че когато братът бил на работа, в къщата е имало жена, която да помага на сестра му, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Телеграф“.

Според Йордан Шейтански, Николай никога не се е оплаквал и не е известно той да е имал врагове.

Кметът не изключва вероятността, братът да е в основата на престъплението. Вероятно той не е издържал да се грижи за сестра си.

В момента се работи по две версии -  убийство или убийство с последвало самоубийство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.