Зловещи подробности за смъртта на Пламен Стаматов - Перо

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/zloveshti-podrobnosti-za-smartta-na-plamen-stamatov-pero/38026 Crimes.bg
Зловещи подробности за смъртта на Пламен Стаматов - Перо

В полицията в Бургас все още няма официална информация за смъртта на известния като един от най-опитните автоджамбази в района Пламен Стаматов - Перо. Той е родом от Поморие. Но по официална информация, от автомобилната мафия се е отказал още преди 5 години. След това се преместил да живее в Испания. Няколко месеца в годината прекарва в Поморие, където притежава апартамент в луксозна сграда. 

Перо бе открит мъртъв в дебрите на Странджа, след като седмица преди това беше обявен за издирване, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман. 

Трупът е бил без глава. Интересното в случая е, че по тялото няма никакви поражения. Това изключва версията, че мъртвият Перо е бил разкъсан от хищници. Очевидец споделя, че помориецът е нямал вид на човек, който се е подготвил за излет в гората или лов. Облеклото му било по-скоро ежедневно. 

Според резултатите от аутопсията, смъртта е настъпила преди повече от 10 дни, а майката на Перо твърди, че той е изчезнал от Поморие преди 5-6 дни. 

Очевидец споделя, че на 8 юли е засякъл бившият автокрадец на изхода на Бургас до гробищния парк. Той споделил, че отива на лов и след часове ще се върне с богат улов. Изключва се версията за самоубийство. Ловната пушка на Перо е била открита на 300 метра от трупа му. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.