Зловеща версия за изчезването на Янек Миланов

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/zloveshta-versiya-za-izchezvaneto-na-yanek-milanov/39321 Crimes.bg
Зловеща версия за изчезването на Янек Миланов

Зловеща версия за изчезналия Янек Миланов

Янек Миланов, който изчезна безследно на 31 юли, навярно е ликвидиран по подобие на мафиотското величие Кирил Цветанов – Буята.

И при двете престъпления следите водят към Васил Капланов – Каплата, който е бодигард на укриващите се от родното правосъдие дупнишки мафиоти братя Галеви. Това разкритие направи в-к „Уикенд“ , позовавайки се на близки на 43-годишния мъж.

От нощта на 31 юли младият мъж е в неизвестност. Той изчезна само 4 дни след като се е прибра в Дупница от Париж.

От 17 години Янек работи във Франция и всяко лято се прибира в родния си град.

В деня на изчезването си, гурбетчията седнал бил с приятели и съседи пред блока. Той провел телефонен разговор и малко след 23 часа пред входа спряло БМВ Х6. 

Зад волана на возилото бил Васил Капланов - Каплата. Янек се качил в джипа му и от този миг никой не знае нищо за него. 

Според слуховете през 2006 година Каплата е участвал по същия начин в похищението и убийството на Кирил Цветанов – Буята. Покойният е сочен като един от организаторите на кражбата на 600 кила колумбийски кокаин заедно с Поли Пантев.За разлика от Буята, „прегрешението“ на Янек Миланов е свързано с жена. В миналото той е бил близък с половинката на Васил Капланов – Каплата. 

Преди година гардът на Галеви научил за старата връзка на любимата си и този миг постоянно тормози 43-годишния Янек.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.