Жестока трагедия с млада жена в Димитровград

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/zhestoka-tragediya-s-mlada-zhena-v-dimitrovgrad/39491 Crimes.bg
Жестока трагедия с млада жена в Димитровград

Жестока трагедия с млада жена в Димитровград

Сигналът за трагедията е бил подаден вчера на 14.09. Около 16.40 часа в РУ Димитровград е съобщено за 34-годишна жена от гр. Димитровград, която се е обесила в една от стаите на жилището си.

От ОДМВР-Хасково съобщават, че е образувано досъдебно производство по случая. Трупът е транспортиран за аутопсия в Съдебна медицина гр. Хасково. При първоначалния оглед не са открити видими следи от насилие, съобщава БЛИЦ.

На 11 септември още една млада жена бе открита мъртва. 

Драмата с 20-годишна жена се разиграла в дома й в пловдивското село Бегово. Източници на БЛИЦ споделят, че жертвата е била простреляна със самоделна пушка. 

Тя е майка на две деца - бебе на два месеца и друго дете на 2 години. В момента, в който се е разиграла трагедията, съпругът й и децата не са били у дома.

Спешна помощ и няколко полицейски екипа от РУ Хисар веднага са се отзовали на мястото на инцидента след подаването на сигнала.

Все още не е ясно дали жената се е самоубила или е била убита. Не е открито предсмъртно писмо. Разследващите работят и по двете версии.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.