Жени Калканджиева проговори след ареста (Вижте нейната версия за скандала)

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/zheni-kalkandzhieva-progovori-sled-aresta-vizhte-neynata-versiya-za-skandala/38812 Crimes.bg
Жени Калканджиева проговори след ареста (Вижте нейната версия за скандала)

 Жени Калканджиева проговори след ареста

Навръх Гергьовден Жени Калканджиева се оказа в ареста. До задържането й снощи се стигна след скандал със съседите на миската - Ралица и Маги Захариеви.

 

Скандалът между тях избухва следобед, а късно вечерта в кооперацията в кв. „Бояна“, където живее Калканджиева, е пристигнала и полиция.

 

Съседка на шефката на моделките разказва, че през нея някой тропал силно на врата им.

 

"Отворихме и видяхме листчета накъсана хартия пред вратата ни. Евгения беше на стълбите. Крещеше и псуваше. Веднага се обадихме в полицията. Когато полицаите дойдоха, тя продължи да обижда и буйства. Блъскаше майка ми", споделя съседка на миската.

 

Жената разказва още, че се наложило да повика Спешна помощ, защото на майка к прилошало. Това разказва пред Glas.bg 22-годишната Маги Захариева. 

 

Жени Калканджиева сподели коренно различна версия за случилото се.

 

Тя сподели, че съседите й отдавна я тормозят и дори се опитали да й направят магия, оставяйки скъсани хартиени листчета пред вратата на дома й.

 

Калканджиева е убедена, че желанието им е тя да напусне жилището, което вече 10 години изплаща.

 

"Тачо се изнесе. Нека всички да са спокойни. Но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински.", споделя шестата по красота в света.

 

По време на спора, който продължил няколко часа, Калканджиева хвърляла яйца през терасата по колите пред блока. Тя е употребила нецензурни думи в обръщение към полицаитe, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.