Заради изневяра: Кървав екшън разтърси Стара Загора

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/zaradi-iznevyara-karvav-ekshan-raztarsi-stara-zagora/39508 Crimes.bg
Заради изневяра: Кървав екшън разтърси Стара Загора

Кървав екшън заради изневяра разтърси Стара Загора 

Посред бял ден в Стара Загора се разигра кървав екшън пред централна поща посред бял ден. След яростен спор 47-годишен мъж наръгал в бедрото опонента си. Нападателят използвал нож с острие, дълго 20 см.

 

Очевидци разказват, че от раната бликнала силна струя кръв, вероятно заради прерязана артерия. След това раненият се строполил на плочките. Драмата се разиграла пред очите на около 20 души.

 

Няколко минути след подаването на сигнала на място е пристигнала линейка от ЦСМП. Жертвата е на 38 години и е била откарана в болница.

 

Нападателят доброволно предал ножа си на полицаите. Той е бил тестван с дрегер, но пробата му не е отчела наличието на алкохол.

 

Двамата участници в свадата нямат криминални регистрации. Запознати коментират, че в основата на свадата между тях стои любовен триъгълник.

 

Задържаният споделя, че преди няколко дни е разбрал за изневярата на съпругата си с неговия познат преди ден. Той научил за връзката им след завръщането си от гурбет в чужбина.

 

Гурбетчията направил опит да изясни проблема по телефона, но любовникът на съпругата му категорично отказал да се оттегли.  По случая е образувано е досъдебно производство по член 129 от НК. 

 

От болницата в града уточняват, че раненият пациент е в стабилно общо състояние след извършената спешната оперативна намеса.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.